«

»

Jul 30

Panikångest!?

Typiskt att man tror att patienten lider av något psykiskt,

I min verksamhet, som ombud för felbehandlade patienter, är det väldigt nedslående, att man så ofta skyller på psyket, när patient försöker bli trodd.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sos-skakat-infor-atalet_6358672.svd

http://www.dn.se/sthlm/styvpappan-vill-ge-emil-upprattelse


Dela gärna!

  2 kommentarer

  1. Illwill

   Har du suttit på telefonsupport, för prylar eller människor?

   Folk ljuger, folk överdriver, folk hittar på. Det är inte alltid lätt att veta vad som är sant och vad som är falskt. Dessa sjuksköterskor får hundratals samtal i veckan och jag skulle gissa att de har order ”ovanifrån” om hur långt varje samtal får vara, hur många ambulanser de får skicka ut eller liknande.

   Folk som aldrig jobbat med telefonsupport bör inte uttala sig om det hela, anser jag. Det är nämligen först efter man jobbat med sådant som man förstår situationen och förstår hur människor beter sig.

   Fel görs, vissa människor ska absolut inte jobba med telefonsupport…men de som sitter och ”tycker” utan att veta vad de snackar om, de irriterar mig bara.

  2. sannisa

   Håller med Illewill fullkomligt

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>